Veelgestelde vragen           Home | Contact | Zoeken

Reservaties enkel op:

    0479/998 908

Wie zijn wij?
Lokalen
Verhuur
Historiek
Veelgestelde vragen
Olivetenmenu
Wegbeschrijving
Downloads
Links

Deze pagina bevat antwoorden op veelgestelde vragen..
bulletWie kan de lokalen huren?
bulletWat kosten de lokalen?
bulletKan ik drank voor mijn feest bestellen bij jullie ?
bulletIs .... nog vrij?
bulletHoe wordt er nadien opgeruimd ?
bulletKan ik volop muziek maken tijdens mijn feest ?
bulletWaarom zijn de lokalen zo geschikt als leslokalen ?
bulletZijn er nog permanente lokalen te huur ?

Wie kan de lokalen huren ?

Lokalen kunnen door iedereen gehuurd worden. Het enige wat we eisen is dat er een overeenkomst wordt ondertekend en nageleefd. Deze overeenkomst bepaalt hoe en wanneer je het Olivetenhof kan gebruiken. We verhuren enkel aan gebruikers die rekening houden met de buren en de lokalen beheren als een goed huisvader. Activiteiten die niet stroken met onze levensvisie (zie wiezijnwij) kunnen we weigeren.

Terug naar begin

Wat kosten de lokalen ?

De prijs van de lokalen is afhankelijk van de gebruiker; Privť, sociale of commerciŽle doelstelling. Ook periode en het gebruik van verwarming spelen een rol. Contacteer onze verhuurder om dit precies te weten.

Terug naar begin

Kan ik drank bestellen bij jullie ?

Meer nog, bij het gebruik van de zaal mag je geen drank meebrengen. Wij zorgen voor drank aan een brouwersprijs. Je hebt bovendien het voordeel dat we redelijke overschotten terugnemen. Een aangestoken biervat wordt volledig aangerekend. Om drank te bestellen zie onze contactlijst.

Terug naar begin

Is ... nog vrij ?

Om dubbele boekingen te vermijden, daar wordt niemand beter van,  hebben we afgesproken dat slechts 1 persoon verantwoordelijk is voor de boekingen. Gelieve dus hiervoor de verhuurder te contacteren.

Terug naar begin

Hoe wordt er nadien opgeruimd ?

Je kan kiezen om zelf op te ruimen. Dan wordt er verwacht dat de lokalen even netjes zijn als bij aanvang en dat stoelen en tafels precies terug op de plaats staan. De keuken moet opnieuw hygiŽnisch perfect zijn.

Wij bieden echter deze service aan tegen een aanvaardbare kostprijs. We verwachten dan van de gebruiker dat hij zijn de toestellen reinigt en zijn eigen materiaal verwijderd en stoelen op de tafels staan.

Afval moet door de huurder worden meegenomen. Om hygiŽnische redenen kan dit niet in het Olivetenhof achtergelaten worden. Denk er dus aan om een paar afvalzakken mee te brengen.

Terug naar begin

Kan ik volop muziek maken tijdens mijn feest ?

Het Olivetenhof ligt in een woonbuurt. Het is wel mogelijk om muziek te maken (max 95Db gemiddeld over 15min, volgens de wettelijke norm) maar voor een echte (jongeren-)fuif is het Olivetenhof niet geschikt. Dan raden we je aan om naar Perron M uit te wijken.

Tijdens je feest kan je dan ook beter ramen en deuren gesloten houden om de decibels niet te laten ontsnappen. Het plaatsen van luidsprekers op de binnenplaats is niet toegestaan.

Terug naar begin

 

Waarom zijn de lokalen zo geschikt als leslokalen ?

Het antwoord is eenvoudig. Het zijn tenslotte de gerenoveerde klaslokalen van de vroegere parochieschool.

Het is de bedoeling dat er op alle mogelijke manieren opleiding wordt gegeven. Dat gaat van catechese tot een opleiding "Handige Henriettes". Om het voor de volwassenen dan ook zo aangenaam mogelijk te maken is er in 1 lokaal een drankvoorraadje voorzien.

Terug naar begin

 

Zijn er nog permanente lokalen te huur ?

Neen , op dit ogenblik is de vraag zo groot dat we geen bijkomende lokalen willen vastleggen voor 1 vereniging.

Terug naar begin

 

Home | Wie zijn wij? | Lokalen | Verhuur | Historiek | Veelgestelde vragen | Olivetenmenu | Wegbeschrijving | Downloads | Links

Vragen of problemen in verband met deze website kunnen worden gericht aan foxsoft@skynet.be.
Copyright © 2011 Foxsoft. Alle rechten voorbehouden.
Laatst bijgewerkt: zondag 25 september 2011.